Veelgestelde Vragen

Nee, Groundhogg is een volledig op zichzelf staand, lichtgewicht marketingsysteem dat ontworpen is om al uw e-mails te kunnen versturen vanuit WordPress. U hoefd geen Mailchimp account te openen.

Nee, je kunt Groundhogg voor altijd gratis gebruiken. Groundhogg is een open source-project dat is ontworpen om marketingautomatisering te democratiseren door eenvoudige en gebruiksvriendelijke tools aan te bieden voor nieuwe en niet technisch onderlegde ondernemers.

Ja, u kunt onze officiële Woocommerce-extensie vinden op onze website, naast de andere extensies voor populaire WordPress plug-in integraties.

Groundhogg is thema-agnostisch, wat betekent dat het met elk thema zal werken. Groundhogg is grotendeels administratief en wordt door bezoekers nauwelijks gezien.

Ja, Groundhogg heeft een zeer slim volgsysteem waarmee u de interacties van uw klanten met uw e-mails en uw site kunt volgen.

Ja, Groundhogg™ heeft een ingebouwde verbinding met de WordPress-gebruikers-API, wat betekent dat het automatisch gebruikersrollen op uw site zal gebruiken, zoals van een lidmaatschapsplug-in.

We volgen alle beste WordPress-beveiligingspraktijken. Bovendien is het open source, dus we hebben een grote community die uitkijkt naar mogelijke zwakke punten als het gaat om uw gegevens.

Ja, we hebben tools beschikbaar om te voldoen aan de criteria van 's werelds ANTI-SPAM- en privacywetgeving.

Nou, dat is aan jou! We zullen nooit zeggen dat Groundhogg™ beter is dan wie dan ook, maar het is anders. En soms is anders beter dan beter.

Groundhogg™ is een zeer krachtige verkoop- en automatiseringssoftware voor marketingbureaus, content makers, online ondernemers, freelancers, e-commercesites, restaurants en elk klein bedrijf dat WordPress gebruikt.

Als u uw verkoop en marketing wilt vereenvoudigen, consolideren en automatiseren, hoeft u niet verder te zoeken dan Groundhogg.

Groundhogg™ kan op bijna elke zelf gehoste WordPress-site worden geïnstalleerd. Het enige dat u hoeft te doen, is de WordPress-plug-in installeren en u bent klaar om te gaan. Er zijn geen minimale hostingvereisten, maar fatsoenlijke hosting wordt aanbevolen.

Het toevoegen van marketingautomatisering en e-mailmarketing aan mijn site moet het tot stilstand brengen, toch? NEE! Groundhogg™ is een ongelooflijk lichtgewicht plug-in. We gebruiken aangepaste tabellen om de impact op andere plug-ins of kern-WP te minimaliseren, en we volgen alle best-practices en standaarden van WordPress. Zolang je semi-fatsoenlijke hosting hebt, zal Groundhogg™ nooit de oorzaak zijn van een trage site.

Ja, u kunt Groundhogg zeker gebruiken op de websites van uw klanten. U kunt contact met Groundhogg Inc. opnemen om erachter te komen hoe u een speciale licentie kunt krijgen voor al uw klanten of op een multisite.

Sluit u aan bij meer dan +1000 bedrijven en start uw marketingtrechter!

Klaar Om Uw Online Marketing Te Lanceren?

Groundhogg™ is een CRM en marketingautomatisering software voor WordPress. Groundhogg™ vereenvoudigt, consolideer en automatiseert uw verkoop en marketing, zodat u waardevolle tijd bespaart en sneller dan ooit betere resultaten behaalt.

Groundhogg™ is het perfecte alternatief voor Infusionsoft, HubSpot, Teamleader, Act, Actionetics, ActiveCampaign, ConvertKit, MailChimp en vele andere dure apps van derden.

Groundhogg™ is gratis te downloaden als WordPress plug-in. Een Groundhogg-plan is betalend en geeft u extra diensten. De diensten omvatten een samenstelling van; Groundhogg Pro kenmerken en onderdelen, vele extensies, en premium ondersteuning. Daarnaast kunt u ook kiezen voor; VIP-ondersteuning, white-labeling, persoonlijke consultatie en meerdere websites.

Alle nieuwe Groundhogg-abonnementen worden standaard jaarlijks gefactureerd. We hebben keer op keer ontdekt dat klanten die zich inzetten voor een volledig jaar Groundhogg™ veel betere resultaten zien op zowel de korte als de lange termijn. Omdat we ons inzetten voor uw succes (het is een van onze kernwaarden), willen we praktijken aanmoedigen die ons gemeenschappelijke doel ondersteunen.

Zeker! U kunt op elk moment snel en gemakkelijk upgraden door op de Upgrade-link in uw accountmenu te klikken, uw nieuwe plan te kiezen en de instructies op het scherm te volgen.

Marketing automatisering voor WordPress is een verzamelnaam voor software toepassingen en technologieën binnen WordPress die zijn ontworpen om effectiever content te segmenteren op verschillende online kanalen, zoals e-mail, websites en blogs. Deze automatisatie van terugkerende taken is zo ontworpen dat het bestaande leads sneller en beter helpt om te zetten naar klanten.

Customer Relationship Management (CRM) is een integrale benadering voor het beheren van uw interacties en relaties met klanten en potentiële klanten. Door het gebruik van een CRM plug-in, kunt u alle klantrelaties rechtstreeks beheren in WordPress.

Groundhogg™ laat u toe e-mails te versturen via WordPress. U kunt een e-mail verzenden naar alle contacten in WordPress, of gewoon naar een segment. E-mails kunt u met Groundhogg™ versturen zoveel u wenst. Dit kan geautomatiseerd worden. Vb. een welkomstbericht bij het downloaden van een e-book. Of dit kan spontaan verstuurd worden met een e-mailverzending of 'broadcast'.

Groundhogg laat je toe om bestaande contacten te importeren. Van zodra jouw bestaande software het toelaat om uw contacten te exporteren kunt u deze normaal importeren.

  • Stevies award 2020

    GROUNDHOGG ™ INC werd uitgeroepen tot winnaar van een GOLD Stevie® Award in de categorie TECH START UP OF THE YEAR – SOFTWARE in de 18e jaarlijkse American Business Awards®.

  • WordPress logo

    GROUNDHOGG ™ werd in het eerste jaar al meer dan 1000 keer geïnstalleerd en kent vele positieve WordPress beoordelingen.

Scroll naar boven