Groundhogg Stevie award winner 2020

GOUD 2020 Stevie® Award Winnaar Tech Startup Van Het Jaar-software

GROUNDHOGG ™ INC werd uitgeroepen tot winnaar van een GOLD Stevie® Award in de categorie TECH START UP OF THE YEAR – SOFTWARE in de 18e jaarlijkse American Business Awards®.

“Ik denk dat dit een enorm belangrijke overwinning is voor WordPress-ontwikkelaars als geheel. Het toont duidelijk erkenning voor innovatie in de open source sector. Het is een overwinning voor onze community! “

Adrian Tobey, CEO Groundhogg Inc.

Groundhogg ™ biedt een nieuwe benadering van CRM & Marketing-automatisering voor WordPress-gebruikers. De nieuwe oplossing maakt CRM- en marketingautomatiseringstools gemakkelijk toegankelijk voor kleine tot grote bedrijven die de voorkeur geven aan een geïntegreerde benadering van marketing en CRM. Met minder bewegende onderdelen, gemakkelijke acceptatie en concurrerende prijzen heeft het veel voordelen ten opzichte van oudere SaaS-providers – voor zowel marketeers als gebruikers – die zich vertalen in verminderde complexiteit, verbeterde betrouwbaarheid en grote besparingen.

Meer dan 3.600 nominaties van organisaties van elke omvang en in vrijwel elke branche werden dit jaar ter overweging voorgelegd in een breed scala van categorieën, waaronder including Startup of the Year, Executive of the Year, Best New Product or Service of the Year, Marketing Campaign of the Year, Live Event of the Year, and App of the Year. GROUNDHOGG ™ INC werd genomineerd in de TECH START UP OF THE YEAR – SOFTWARE categorie.

Nancy Houle, Partner Manager voor Groundhogg ™ Inc. kon haar opwinding nauwelijks bevatten. “Het was geweldig”, verklaarde ze. “We zijn iets meer dan 18 maanden geleden begonnen met nul klanten, en nu heeft Groundhogg ™ meer dan 1000 installaties en wordt het in 30 landen gebruikt. We concurreren met veel van de grootste spelers in de CRM- en marketingautomatiseringsindustrie en de respons op onze software en service is overweldigend positief. De boodschap die ik hoor, is heel duidelijk; Groundhogg ™ doet iets heel innovatiefs met duidelijke voordelen die nieuwe innovatie kunnen ondersteunen. Als jong bedrijf is dit waardevolle feedback. ”

GROUNDHOGG ™ INC is een softwareontwikkelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in marketingautomatisering, CRM en aanverwante producten ontworpen voor WordPress. Het bedrijf heeft in korte tijd belangrijke mijlpalen en succes behaald. Het heeft meer dan 1000 gebruikers uit meer dan 30 landen aangetrokken, biedt training via Groundhogg ™ Academy en heeft 35 gecertificeerde partners over de hele wereld die klanten helpen bewezen marketing- en CRM-tools te implementeren.

Adrian Tobey, oprichter en CEO merkt op: “De groei van Groundhogg was alleen mogelijk dankzij de toegewijde gebruikers. Ze werken zo hard om te vinden en vestigen onze aandacht op de voortdurende vooruitgang die ze nodig hebben en willen. Ze begeleiden ons bij het creëren van betere gebruikerservaringen en de productverbeteringen die ze nodig hebben om te slagen. Zonder onze gemeenschap zou het onmogelijk zijn om te groeien. We zijn dankbaar dat ze ons ertoe aanzetten om hogere normen te bereiken. Het is duidelijk dat de WordPress-community heel goed heeft gereageerd op de waardepropositie van Groundhogg en ik ben verheugd dat Groundhogg ook kan bijdragen aan hun verhaal. Deze prijs is echt een knipoog naar hen ”

De jury beoordeelt inzendingen op basis van marktacceptatie, waardepropositie, innovatie, bedrijfsgroei en productontwerp. De jury leden worden ook aangemoedigd om feedback te geven op de inzendingen

Hier zijn de opmerkingen van jury:

Groundhogg gold stevie award jury opmerkingen
GROUNDHOGG™ INC Feedback Jury Stevie Award 2020

De American Business Awards zijn het belangrijkste programma voor zakelijke prijzen van de Verenigde Staten. Alle organisaties die in de Verenigde Staten actief zijn, komen in aanmerking om nominaties in te dienen – publiek en privaat, met winstoogmerk en non-profit, groot en klein.

“Ondanks de zwaarste zakelijke omstandigheden in het geheugen, blijven Amerikaanse organisaties hun inzet voor innovatie, creativiteit en winstgevende resultaten tonen. De Stevie-winnende nominaties van dit jaar staan ​​vol met inspirerende verhalen over doorzettingsvermogen, vindingrijkheid, vindingrijkheid en mededogen. We vieren al hun verhalen en kijken ernaar uit om ze te presenteren tijdens onze virtuele prijsuitreiking op 5 augustus. ”

Stevie Awards-president Maggie Gallagher

Details over The American Business Awards en de lijst met Stevie-winnaars van 2020 zijn beschikbaar op www.StevieAwards.com/ABA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven