Stevie gold winner 2021

Gold Stevie® Awards voor verkoop en klantenservice 2021

Winnaars van de 15e jaarlijkse Stevie® Awards voor verkoop en klantenservice, erkend als ’s werelds beste klantenservice- en verkoopprijzen, werden aangekondigd op 1 februari 2021.

Het Groundhogg-team is zowel trots als nederig om de Gold Stevie Award voor verkoop en klantenservice in de categorie CRM Small Business aan te kondigen!

gold award crm marketing automation

Vorig jaar ontving Groundhogg de Gold for Best Software Startup of the Year. We hadden op dat moment niet genoeg zelfvertrouwen om tegen de grotere SaaS CRM-producten in de CRM-categorie in te gaan, dus bleven we bij de Start Up-categorie. We waren dit jaar moediger en besloten “waarom niet”. Het ergste dat we kunnen krijgen, is een afwijzing. We hebben ons aangemeld voor de Small Business CRM-categorie voor 2021 en we hebben het gedood!

Groundhogg heeft goud gewonnen voor de beste nieuwe versie van een CRM-suite!

Een prijs als deze wordt behaald door een team van zorgzame zielen die geobsedeerd zijn door het beter, sneller, slimmer en door klanten gelukkiger te maken! U beseft misschien niet hoeveel integriteit onze teamleden hebben, maar ik maak van deze gelegenheid gebruik om hen te prijzen. Wat je misschien niet weet, is dat onze teamleden mogelijk in gesprek gaan als ze NIET op de klok zijn! Zoals Jessie afgelopen zaterdag deed, alleen omdat ze een plicht en verantwoordelijkheid voelde tegenover onze gemeenschap.

Ze nemen een zaterdagochtend de tijd om in hun eigen tijd vragen over de Groundhogg Open User Group op Facebook te beantwoorden, zoals Dhrumit zal doen, omdat hij ziet dat hij meteen antwoord kan geven en kan helpen. Paul springt op zondagochtend gewoon op iemands website omdat hij zag dat iemand ‘nu’ een handje omhoog nodig had! Elk teamlid legt zijn hart in de Groundhogg-familie – voor jou!

We zouden dus nalatig zijn als we onze teamleden niet een heel speciale schreeuw zouden geven om klanten blij te houden met verkoop en klantenservice, waaronder:

  • Dhrumit – Groundhogg’s eerste aanwerving! En gezegend zijn we! We hebben Dhrumit de afgelopen maanden een hele nieuwe leercurve laten doormaken door dit jaar een diepe duik te nemen in React JS! Zegen zijn hart dat hij daar bij ons is gebleven. Hij draagt ​​momenteel het grootste deel van zijn uren bij aan Groundhogg 3.0 en helpt tegelijkertijd met ticketondersteuning
  • Jessie – Vol met geweldige ideeën om de Groundhogg-gemeenschap te helpen verbeteren. Ze levert een actieve en gewaardeerde bijdrage aan Customer Delight met ticket- en Facebook-ondersteuning.
  • Nancy – # 1 Cheerleader en supporter die 24/7 helpt op elke stoel die moet worden gevuld
  • Paul – voor vrijwilligerswerk wanneer hij kan en het wijze advies dat voortkomt uit zijn ervaring. In 2021 steunt hij het Certified Partner Program om onze partners te helpen opschalen.
  • Nathan – ons nieuwste lid dat ook ijverig werkt aan Groundhogg 3.0
  • Gabriel – die de nummers als geen ander beheert. Elke bedrijfseigenaar moet het geluk hebben een Gabriël te hebben om de boeken bij te houden en maandelijkse winst- en verliesoverzichten op te leveren. Hij houdt alle cijfers recht!
  • Michael – die al mijn kantooruren moet bekijken, bewerken en op YouTube moet plaatsen. Hij kan nog een CRM-expert worden nadat hij met videobewerking is gestopt!
  • Onze onderaannemers! – We hebben een paar ‘go to’-mensen die hun talenten delen over specifieke projecten, zoals het ontwerpen van marketingmateriaal, of advies over webteksten en geheime sausjes enz.
  • En last but not least, een enorme dank aan onze 37 gecertificeerde partners over de hele wereld die honderden klanten over de hele wereld integreren en ondersteunen! Ze houden onze kernwaarden hoog en werken met het soort integriteit waar we het meest trots op zijn!

Mijn naam is Adrian Tobey en ik ben de oprichter van Groundhogg. Ik wil graag even de tijd nemen om mijn oprechte dank uit te spreken aan ons fantastische team en aan Groundhoggers over de hele wereld die onze zeer toegewijde inspanningen blijven steunen terwijl we allemaal samen opschalen !!! Laten we van 2021 een jaar van geweldige kansen en groei maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven