Affiliate Links

Groundhogg.nl wil het 100% duidelijk maken dat onze website externe links gebruiken.

Sommige externe links op onze website zijn affiliate of verwijzende links. Zonder extra kosten voor u, zullen we een kleine commissie van de verkoop verdienen als u een aankoop doet via onze gelieerde link.

In feite zijn de kosten voor u soms zelfs goedkoper vanwege onze samenwerking met een bepaald merk – dus het is een ‘win-win’-situatie voor ons beiden. Wees gerust, we nemen alleen die producten op die we hebben onderzocht en waarvan we denken dat ze goed zijn.

Allereerst leveren we waardevolle informatie aan onze bezoekers, en geld verdienen met deze initiatieven is een secundaire activiteit. Als contentgemeenschap hebben we de mogelijkheid om producten aan te bevelen en een aangesloten commissie te ontvangen.

Bijvoorbeeld; Groundhogg.nl is een deelnemer aan het Groundhogg™ Inc. affiliatieprogramma dat is ontworpen om sites een manier aan te bieden om inkomsten te genereren uit het doorverwijzen naar de Groundhogg™ plug-in website.

Ten slotte hopen we dat u begrijpt dat dit een manier voor ons is om deze website draaiend te houden; dus uw aankopen of registratie via een van onze gelieerde links wordt zeer op prijs gesteld!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Scroll naar boven